Over ons

Toen ik nog klein was gingen we met mijn ouders, en later met ons eigen gezin, regelmatig naar Duitsland op vakantie. Heerlijk genieten van het prachtige landschap en de gezelligheid met elkaar. En iedere keer bedacht ik mij hoe ik zelf, als eigenaar van een vakantiehuis, het nóg beter zou kunnen doen. 

Een droom die werkelijkheid werd

In 2017 hebben mijn vrouw, zoon en ik  de koe bij de horens gevat en zijn wij daadwerkelijk verhuisd naar de Eifel. In 2018 zijn we gestart met de ombouw en het verhuren van vakantieverblijven. Niet zomaar vakantiehuizen maar bijzondere en exclusieve accommodaties in de Duitse Eifel. Bijzonder omdat onze huizen en appartementen warmte, nostalgie en romantiek uitstralen. Exclusief omdat er maar weinig verblijven zo compleet en comfortabel zijn.

Wij garanderen dat u een onvergetelijke tijd heeft in een sfeervol vakantiehuis en de rustgevende omgeving van de Eifel.

Wij heten u van harte welkom in één van onze accommodaties. Mocht u vragen hebben, dan staan wij voor u klaar. Bel gerust of stuur een email. Goed gastheerschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij spreken Nederlands, Duits en Engels.

Met vriendelijke groet,

Johan, Marian & Jan Dobbe