Over ons

Toen ik nog klein was gingen we met mijn ouders, en later met ons eigen gezin, regelmatig naar Duitsland op vakantie. Heerlijk genieten van het prachtige landschap en de gezelligheid met elkaar. En iedere keer bedacht ik mij hoe ik zelf, als eigenaar van een vakantiehuis, het nóg beter zou kunnen doen. 

Een droom die werkelijkheid werd

In 2017 ben ik samen met mijn zoon verhuisd naar de Eifel. In 2018 zijn we gestart met de ombouw en het verhuren van vakantievilla Steinshof. Deze exclusieve accommodatie in de Duitse Eifel is inmiddels bij een grote groep zeer geliefd. VakantiehuisSteinshof straalt warmte, nostalgie en romantiek uit. Door de heerlijke wellness en het verwarmde zwembad is het een zeer compleet en comfortabel verblijf. Ideaal voor met vrienden of familie.

Wij garanderen dat u een onvergetelijke tijd heeft in een sfeervol vakantiehuis en de rustgevende omgeving van de Eifel. Wij heten u van harte welkom in onze vakantievilla. Mocht u vragen hebben, dan staan wij voor u klaar. Bel gerust of stuur een email. Goed gastheerschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij spreken Nederlands, Duits en Engels.

Met vriendelijke groet,

Johan, Jan & Henk Dobbe