Villa met verwarmd zwembad

Heerlijk ontspannen in de Eifel, Duitsland

Villa met verwarmd zwembad
Kom tot rust en geniet in de Eifel

Kom tot rust en geniet in de Eifel

Vakantiehuis Eifel met zwembad

Het vakantiehuis Steinshof in de Eifel geeft u alle luxe die u zoekt. Zo heeft het vakantiehuis een zwembad voor de deur liggen. Maar ook heeft het alle ruimte om grote groepen te ontvangen. Zo leent het zich perfect als vakantiehuis 20 personen. Het luxe vakantiehuis in de Eifel heeft naast een zwembad ook een jacuzzi en een sauna. Verder biedt het alle luxe die een mens zich kan wensen.

prijzen per nacht all-in v.a.
€ 695,00

Beschikbaarheid

Muxerath, Eifel, Duitsland

Vakantiehuis Eifel

In de Duitse Eifel is er voldoende te beleven voor iedereen. Zo trek je vanuit het vakantiehuis in de Duitse Eifel snel de natuur in om een grote wandeling te maken. Maar ook de avonturiers onder ons vermaken zich met bijvoorbeeld mountainbiken, raften of zweefvliegen. Ben je al ooit in Luxemburg geweest? Hier kun je namelijk gemakkelijk naar toe vanuit ons vakantiehuis in de Eifel. Wanneer je weer terug komt na een intensieve dag, dan is het toch heerlijk om terug te komen bij een vakantiehuis met zwembad in de Eifel?

Luxe vakantiehuis in de Eifel

Niet iedereen houdt van kamperen. Gelukkig zijn er voldoende opties om een luxe vakantiehuis te huren in de Eifel. Zo vindt je bij de Hasenhof in de Eifel alles wat een Spa ook heeft. Zo biedt ons vakantiehuis een:

Zwembad, Jacuzzi, Sauna, Gameconsole, Smart TV, Fitness ruimte, Terras.

Meer weten over de luxe welke te vinden is in ons vakantiehuis Eifel? Lees hier boven dan over alle faciliteiten.

Meer informatie

Vakantiehuis voor grote groepen

Ons vakantiehuis in Duitsland is groot genoeg voor groepen tot 23 personen. Standaard hanteren wij een minimale prijs gebaseerd op 18 personen. Kom je met minder personen? Dan wordt evengoed deze prijs gehanteerd. Wil je het vakantiehuis met 20 personen betrekken? Dan wordt er een iets hogere prijs gehanteerd. Het maximaal aantal personen bedraagt 23 man.

Eifel: Weekend weg

Villa Steinshof leent zich perfect voor weekendjes weg. Neem de familie mee op een bijzondere dag en geniet van alle faciliteiten. Ook als je er op uit wilt, is het huisje perfect voor een familieweekend. Zoals je kunt zien op de pagina omgeving, is er van alles te beleven op redelijke afstand!

Familie Franken

Steinshof

Bedankt familie Dobbe voor de gastvrijheid die wij bij jullie hebben genoten op ons vriendenweekend. Het is een prachtige groepsaccommodatie. 
De accommodatie is gelegen op een zeer rustige plek in de natuur van de Eifel. De bedden zijn geweldig, evenals de badkamers, de keuken en de zitkamer met voldoende plaatsen. 
Kortom we hebben genoten en vinden dit een echte aanrader!

Ga terug

Iedere vakantievilla van Hasenhof Neuerburg kent zijn charme en is comfortabel, praktisch en met liefde ingericht. Opmerkelijk zijn de warmte en de rust die de villa's stuk voor stuk uitstralen.

© Hasenhof Neuerburg 2024
Created by